Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

Handicapkørsel i Nordjylland af Byens Taxi

Hos Byens Taxi og Turist udfører vi handicapkørsel og sygetransport for private, institutioner, Nordjyllands Trafikselskab og Falck i Nordjylland – herunder i Løgstør og Aalborg. Vores chauffører har været på kurser i kørsel til handicappede.

Du kan bestille taxi til handicapkørsel

Handicapkørsel kan både være som taxi-kørsel og som sygetransport. Det vil sige, at vi kan køre kunden til et hvilket som helst sted – uanset om der er tale om privatbesøg eller indkøb, eller der er tale om taxi til og fra skole eller arbejde.

Handicapkørsel kan også være sygetransport, hvor vi kører kunden til og fra egen læge, sygehus, speciallæge, tandlæge, kiropraktor, fysioterapeut eller skadestue.

Når vi udfører handicaptransport, tager vi hånd om kunden, så kunden får en god oplevelse. Det betyder, at kundeservice, trafiksikkerhed og punktlighed altid er i fokus hos Byens Taxi og Turist.

Du kan bestille handicapkørsel døgnet rundt

Vores central har døgnåbent, så du kan bestille og forudbestille handicapkørsel døgnet rundt. Vi tager gerne imod forudbestillinger, og her må du gerne fortælle os, hvor du skal afhentes, og hvor du skal hen, samt om de forskellige tidspunkter – især hvis du skal til tog, fly, færge eller skib.

Vores biler og busser er udstyrede med satellit-trafikdirigering, så vi kan være i direkte kontakt med alle køretøjer. Alle vores biler og busser er samtidig pålagt kategorier. På den måde har du mulighed for at bestille handicapkørsel med hund, kat, barnepude eller lift.

Kontakt os

Du kan ringe til os eller skrive en mail hvis du vil bestille transport. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor hvis du har et spørgsmål eller vil høre mere om, hvad vi tilbyder.

[captcha_bank_text]