Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

Sygetransport i Nordjylland af Byens Taxi

Byens Taxi og Turist udfører sygetransport for blandt andet Nordjyllands Trafikselskab, Falck og privatpersoner. Vores sygetransport står for eksempel for at køre voksne og børn til og fra egen læge, sygehus, speciallæge, tandlæge, kiropraktor, fysioterapeut og meget andet herunder til og fra skadestue.

Vi lægger altid vægt på gode oplevelser

Når vi udfører transport – især sygetransport – tager vi hånd om vores kunder, så de får en god oplevelse, uanset hvad formålet med turen er. Det betyder, at kundeservice, trafiksikkerhed og punktlighed altid er i fokus, når vi er på arbejde.

Vores central har døgnåbent, og derfor kan du bestille og forudbestille sygetransport døgnet rundt. Vi tager meget gerne imod forudbestillinger, og her må du meget gerne informere tydeligt, hvor du skal hentes, og hvor du skal bringes, samt tidspunkt for afhentning, konsultation og eventuelt for returkørsel.

Du kan bestille sygetransport til særlige behov

Alle vores vogne er udstyrede med satellit-trafikdirigering. På den måde er der direkte kontakt mellem central og vogne. Dertil kommer, at vognene er pålagt kategorier, så du kan bestille sygetransport med førerhund, med barnepude eller med lift ved handicapkørsel. Derved kan du få en transport, der passer til dine behov og ønsker.

Kontakt os

Du kan ringe til os eller skrive en mail hvis du vil bestille transport. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor hvis du har et spørgsmål eller vil høre mere om, hvad vi tilbyder.

[captcha_bank_text]